Hur laddar man ner CoachTrigger-mobilappen?

1. Efter att ha loggat in, klicka på menyknappen Logga in App

2. Klicka på Ladda ner app

Länk för att ladda ner appen: https://www.coachtrigger.com/download/

Efter installationen använder du samma CoachTrigger App-inloggning för att aktivera mobilappen.

3. Om du är från en iOS-enhet, klicka under appikonen för att ladda ner appen

Länk för att ladda ner appen: https://www.coachtrigger.com/download/

Efter installationen använder du samma CoachTrigger App-inloggning för att aktivera mobilappen.

4. Om du är från en Android-enhet, klicka under appikonen för att ladda ner appen

Länk för att ladda ner appen: https://www.coachtrigger.com/download/

Efter installationen använder du samma CoachTrigger App-inloggning för att aktivera mobilappen.