Hur kontaktar man vår support?

Vårt supportcenter som är tillgängligt 24/7 för att hjälpa dig med allt du kan behöva.

Det finns två sätt att komma i kontakt med chattavdelningen:

Om du har administratörsbehörighet eller chefsbehörighet

1. Logga in på vår CoachTrigger-appen med din e-postadress och ditt lösenord

2. Du kommer att dirigeras till instrumentpanelen

3. Klicka på ikonen för flytande meddelande, som finns i det nedre högra hörnet av skärmen

4. En liten sida öppnas och du kan börja chatta

Ett annat sätt att kontakta chattteamet

1. Enkelt besök vår hemsida

2. På startsidan klickar du på ikonen för flytande meddelande som finns i skärmens nedre högra hörn

3. Du kan starta en chatt här

Snälla du titta på videon nedan för fler instruktioner