Hur loggar man in på CoachTrigger-appen som användare?

Att logga in på CoachTrigger-appen är enkelt och snabbt. Följ dessa enkla steg för att komma igång:

1. Logga in på CoachTriggers webbplats:

• Öppna CoachTrigger-appen på din enhet
    • Använd dina tilldelade autentiseringsuppgifter för att logga in.

Snälla du titta på videon nedan för fler instruktioner.

2. Logga in på CoachTrigger-appen:

• Öppna CoachTrigger app.
    • Använd dina tilldelade autentiseringsuppgifter för att logga in.

Snälla du titta på videon nedan för fler instruktioner.

3. Kom igång:

• När du väl är inloggad kan du börja fylla i din slut på dagen (EOD) sammanfattning.

• Gå till biblioteket för att se tilldelade dokument.

• Utforska andra tillgängliga funktioner för att maximera din produktivitet.

Att logga in på CoachTrigger-appen är det första steget mot att hantera dina uppgifter effektivt. Se till att använda alla tillgängliga funktioner för att förbättra ditt arbetsflöde. Om du stöter på några problem eller behöver ytterligare hjälp finns vårt supportteam här för att hjälpa dig.