Innehållsförteckning
< Alla ämnen
Skriva ut

Hur tilldelar man mål till aktiviteter?

1. Klicka på menyknappen Ladda ner app på vår hemsida

2. Rulla ned och klicka på knappen Logga in

3. Du kommer att omdirigeras till vår CoachTrigger-appen

4. Ange dina inloggningsuppgifter och logga in

5. Under Användare ser du en blå länk med ett antal användare. Klicka på den blå länken

6. Nu ser du alla användare i klientsystemet

7. Klicka på den blå länken Utge sig för användaren som är administratör

8. Nu är du inloggad som administratör i företagssystemet

9. På vänster sida under Inställningar hittar du Aktiviteterna

10. Klicka på Aktiviteter

11. Klicka på Lägg till aktivitet

12. Fyll i namn, poäng, standardmål och klicka på knappen Spara

13. Om aktiviteten redan har skapats tidigare och målet ska ändras, klicka på den gröna anteckningsskylten och klicka på New State.

14. Fyll i poäng, standardmål, från datum och klicka på knappen Spara

15. Efter att det har ställts in måste detta nya mål ändras manuellt på varje användare vars aktivitet tidigare hade tilldelats. MÅL UPPDATERAS INTE AUTOMATISKT på varje användare.

16. För att uppdatera målet för en aktivitet som tidigare hade tilldelats en viss användare, klicka på Användare.

17. Leta efter den specifika användaren och klicka på tecknet med tre punkter

18. Sök efter aktiviteten som målet behöver uppdateras och klicka påskylt

19. Klicka på New Target och ställ in New Target och From Date.

20. Klicka på Spara och det nya målet kommer att uppdateras för denna specifika aktivitet.

21. Upprepa samma sak för alla aktiviteter som målet behöver uppdateras manuellt på varje enskild användare som tidigare hade tilldelats.

Snälla du titta på videon nedan för fler instruktioner