Hur tilldelar man aktiviteter till användare?

1. Klicka på menyknappen Ladda ner app på vår hemsida

2. Rulla ned och klicka på knappen Logga in

3. Du kommer att omdirigeras till vår CoachTrigger-appen

4. Ange dina inloggningsuppgifter och logga in

5. Under Användare ser du en blå länk med ett antal användare. Klicka på den blå länken

6. Nu ser du alla användare i klientsystemet

7. Klicka på den blå länken Utge sig för användaren som är administratör

8. Nu är du inloggad som administratör i företagssystemet

9. På vänster sida under Inställningar hittar du Användarna

10. Klicka på Användare

11. Scrolla ner och hitta den användare du vill tilldela en aktivitet

12. Klicka på bilden med tre punkter

13. Klicka på Välj aktiviteter och välj den aktivitet du vill tilldela

14. Fyll i det aktuella målet och klicka på Spara

15. Den valda aktiviteten kommer nu att tilldelas den specifika användaren.

16. Om du vill ta bort den tilldelade aktiviteten klickar du på den röda papperskorgen och den kommer att raderas

Snälla du titta på videon nedan för fler instruktioner: