Hur kan jag lägga till eller redigera en aktivitet?

1. Klicka på menyknappen Ladda ner app på vår hemsida

2. Rulla ned och klicka på knappen Logga in

3. Du kommer att omdirigeras till vår CoachTrigger-appen

4. Ange dina inloggningsuppgifter och logga in

5. Under Användare ser du en blå länk med ett antal användare. Klicka på den blå länken

6. Nu ser du alla användare i klientsystemet

7. Klicka på den blå länken Utge sig för användaren som är administratör

8. Nu är du inloggad som administratör i företagssystemet

9. På vänster sida under Inställningar hittar du Aktiviteterna

10. Öppna fliken Aktiviteter: Klicka på fliken "Aktiviteter" på vänster sida av plattformen

11. Lägg till en ny aktivitet: Klicka på ikonen "Lägg till aktivitet" på höger sida för att lägga till fler aktiviteter

12. Namnge och välj aktiviteten: Ange namn, poäng och standardmål

13. Spara aktiviteten: Klicka på "Spara" för att lägga till den nya aktiviteten på din plattform

14. Redigera aktiviteten: Klicka på den blå pennan för att redigera en aktuell aktivitet eller klicka på den röda lådan för att ta bort en aktuell aktivitet

15.Lägg till en ny textaktivitet: Klicka på ikonen "Lägg till textaktivitet" på höger sida om du vill lägga till en textaktivitet

16. Fyll i Frågan och välj vilken typ av svar du vill ska fyllas i: Svara med Ja/Nej eller Svara med text (max. 200 tecken)

Snälla du titta på videon nedan för fler instruktioner